27. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Anders Røyneberg og Erik Schjerven er kjente fra Instagram, men kommer i høst ut med egen bok «Plantebonanza».

Øvre Eiker bibliotek med variert program denne høsten

Biblioteket i Øvre Eker ønsker velkommen til en høst med mye spennende for både små og store. Her er det et variert program.
Annonse

Denne høsten byr de blant annet på forfattermøter med lokale forfattere, lesesirkler, konserter med både lokale og litt mindre lokale artister og spennende foredrag.

Allerede i august kan du få med deg et interessant og nyttig foredrag om stueplanter med Anders Røyneberg og Erik Schjerven. Disse er godt kjent gjennom Instragramkontoene @arcticgardener og @brandbubotaniske, og kommer i høst også ut med boken «Plantebonanza».

Annonse

I august starter også popquiz med Jon Vidar Bergan opp igjen. Her kan du utfordre dine musikkunnskaper sammen med venner i hyggelige omgivelser.

Senere i høst kan du få med deg psykolog Sissel Grans foredrag om alderdom, danser og programleder Adil Khan gjester biblioteket for å snakke om styrken som ligger i motstand og den spellemannsvinnende duoen Darling West avslutter en variert høst med intimkonsert på Bibliotekscenen i desember.

For de yngre besøkende kan biblioteket friste med barneforestillinger og lesestunder. I september inviterer de til leselystfestival med selveste Bokbamsen. Dit kommer også barnebokforfattere som Stian Hole og Anna Fiske, samt Donald-tegner Arild Midthun. 

Det er fortsatt begrenset antall plasser på de fleste av arrangementene, så det kan være lurt å sikre deg en billett på forhånd. Billetter finner du her på Øvre Eiker biblioteks egen billettside på Hoopla.no.

Se hele programmet her (PDF)

Del:
Annonse