21. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Åtte ansatte på en bedrift utenfor Øvre Eiker, men med bostedsadresse i kommunen, er bekreftet smittet det siste døgnet. (Illustrasjon: Alexander Jansen / DRM24)

Bedrift ga åtte nye smittetilfeller i Øvre Eiker – 12 nye i Drammen

Hele åtte personer bosatt i Øvre Eiker er smittet fra samme bedrift utenfor kommunen og er nå satt i karantene sammen med nærkontakter. I Drammen er det 12 nye smittetilfeller siste døgn og de fleste har kjent smittevei.
Annonse

Kommuneoverlegen melder altså om at det har blitt bekreftet åtte nye smittetilfeller med koronavirus i Øvre Eiker det siste døgnet.

Alle de smittede har tilknytning til samme arbeidssted, med utgangspunkt i en annen kommune. Det er kun nærkontakter i det samme miljøet, og flesteparten er allerede satt i karantene. Kommuneoverlegen vurderer smittemiljøet som relativt oversiktlig.

Annonse

Det er med dette registrert totalt 423 bekreftede tilfeller av korona i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020.

12 nye tilfeller i Drammen
Siste døgn er det registrert 12 nye smittetilfeller i Drammen kommune. I motsetning til dagene før, er det kun tre som er smittet på utenlandsreise. De ni andre har kjent smittevei.

Tallet for antall smittede de siste 14 dagene er nå på 131 og det er 4.669 personer som har blitt smittet i Drammen siden mars i fjor.

Del:
Annonse