22. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Johan Berggren og Roy Lønhøiden får æren av å åpne konsertrekken Tussmørk torsdag denne høsten.

Johan Berggren og Roy Lønhøiden til Tussmørk torsdag

Førstkommende torsdag inviterer Øvre Eiker bibliotek til høstens første tussmørke konsert. Grunnet diverse utsettinger gjennom året som har gått, er det i alt hele sju konserter på Bibliotekscenen denne høsten, og først ut er Johan Berggren og Roy Lønhøiden.
Annonse

Roy Lønhøiden er en av det norske innlandets fineste diktere. Med countrymusikken som trofast følgesvenn har han utgitt fem strålende soloplater med finstemte, som oftest akustisk baserte låter i stillfarne og lavmælte arrangementer.

Som tekstforfatter har han gang på gang vist at han mestrer sjangerens evige mantra om «tre grep og sannheten». Han gjestet Bibliotekscenen i Hokksund sist gang i 2016.

Annonse

Johan Berggren er en norsk countrymusiker fra Jørstadmoen i Lillehammer. Han debuterte med albumet «For Now I’m Good Right Here» i 2018. For oppfølgeralbumet, «Lilyhamericana» fra 2020, ble han nominert til Spellemannprisen.

Hans tredje album, «Ei hytte foran loven», ble gitt ut i januar 2021, og har fått strålende mottakelse fra kritikere og publikum. Johan sammenlignes ofte med Stein Torleif Bjella og nettopp Roy Lønhøiden.

Biblioteket ønsker velkommen til et spennende møte mellom to av våre fremste stemmer innen norsk singer/songwriter-tradisjon, hvor den ene er en av veteranene, og den andre representerer morgendagens låtskrivere.

Inngang kr 200,-
Bibliotekbaren åpner kl. 19.
Konsertstart kl. 19.30.

Del:
Annonse