4. desember 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

For første gang arrangeres Harakollen opp lørdag 18 september. Arrangementet er åpent for alle så her er det bare å melde seg på. Primus motor er Stein Strand.

Aktiv velforening i Harakollen med nye «krumspring»

Selv om Harakollen i Hokksund er et relativt sett nytt boligfelt som langt fra er ferdig utbygget, har de fått en velforening som gjør mer enn mange andre. En av forklaringene er at Stein Strand bor der.
Annonse

Stein Strand er mannen bak mikrofonen på Hokksund By- og Laksefestival og ser ut til å ha magnetisk tiltrekningskraft til alt som heter mikrofoner og lydanlegg.

For her har det vært arrangert utebingo og mye annet i regi av velforeningen – selvsagt med Stein som speaker. Nå er han i full gang igjen – denne gang som primus motor i Harakolldagen 2021 og Harakollen opp. Det skjer lørdag 18. september.

Annonse

I en nylig utsendt invitasjon til alle beboere skriver Harakollen Vel skal at de skal arrangere Harakolldagen 2021 for første gang i år.

– Vi prøvde å få til Olabilløp, men har funnet ut at det foreløpig er for mange små barn som ikke er gamle nok for dette på Harakollen. Så da ble det leker for barn og Harakollen Opp for de noe større, sier Stein Strand.

I tillegg er det satt opp en postkasse på Krukekollen med en bok som over 1.300 personer har skrevet seg inn i og de skal foreta en trekning med gavekort i vente til vinnerne. Dette gjøres for å få folk ut på tur med mulighet for en premie i bonus.

– Mange tror at det bare er folk fra Harakollen som kan være med, men det stemmer ikke. Vi ønsker alle velkommen til å være med i Harakollen Opp. Og vi vet at det er en del som er i gang med trening allerede, sier Stein.

Harakollen Opp – 18. september 2021

Start og klasse
Kl. 14.05: 10-16 år
Kl. 14.20: Damer/jenter over 16 år
Kl. 14.40: Herrer/gutter over 16 år
Kl. 15.00: Eliteklasse damer/jenter
Kl. 15.15: Eliteklasse herrer/gutter

Starten er fra utfartsparkeringen i bunnen av Harakollen og målgang på fotballbanen.

Det vil bli starter, vakter, sperringer og merking av løypa, se eget kart. Det vil også bli målt mellomtider og sluttid.

Stein Strand lover fine premier pluss et gavekort til en heldig deltager. Gratis påmelding.

Del:
Annonse