9. desember 2022

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Koronasmitten holder seg relativt høy i Drammen med 30 nye tilfeller siste døgn. I Øvre Eiker er det fire nye. (Illustrasjon)

KORONA: 30 nye smittetilfeller i Drammen – fire i Øvre Eiker

Koronasmitten i Drammen gir seg ikke og siste døgn er det registrert 30 nye tilfeller. I Øvre Eiker er det fire tilfeller hvorav to er elever på Hokksund Ungdomsskole. Også i Drammen er flere skoler berørt.
Annonse

Det er fortsatt mange som ikke tar koronasituasjonen helt inn over seg. Et godt eksempel på det er mannen i 20-årene som ble stanset av politiet i Drammen for kontroll like over midnatt. Det viste seg at mannen var korona-smittet og var på vei til bensinstasjonen for å handle. Han ble anmeldt for brudd på smittvernsreglene.

Av de 30 som er smittet siste døgn i Drammen, har 25 kjent smittevei. Ved to av tilfellene pågår smittesporing, mens tre har ukjent smittevei.

Annonse

Det er kun skolene er som berørt av dagens smittetall og her er det Kjøsterud, Aronsløkka, Åssiden og Åsen skole er berørt.

Antall smittetilfeller siste 14 dager: 325
Antall smittede totalt: 4994
Antall døde totalt: 48

Fire nye smittetilfeller i Øvre Eiker
Kommuneoverlegen melder om at det har blitt bekreftet fire nye smittetilfeller med koronavirus i Øvre Eiker det siste døgnet.

To av de smittede er elever på Hokksund ungdomsskole, en er smittet i en annen kommune med kjent smittevei, mens den siste har ukjent smittevei.

Det er med dette registrert totalt 459 bekreftede tilfeller av korona i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020, hvorav 254 er smittet i 2021.

Del: