20. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Dette er høstens konfirmanter i Nedre Eiker

Nedre Eiker kirke og Mjøndalen kirke har også utsatt konfirmasjonen til høsten på grunn av koronasituasjonen. Her finner du listene for begge kirkene.
Annonse

Konfirmanter i Mjøndalen kirke 2021

Lørdag 18. september kl. 10.00
Elias Bøhm, Nora Iversen Dale, Jonas Hagen, Alexander Lysaker Hofvind, Mathias Holmsen, Malena Jasmina Kristiansen, Kristoffer Saxi Strøm og Vilde Sønju.

Annonse

Lørdag 18. september kl. 12.00
Sondre Karlsen Bakkehaug, Emrik Veigama Bjerka, Julie Bodin Dolonen, Helene Sæthre Evensen, Birte Faugstad, Kristoffer Hagness og Chrisander Bjørndalen Sørum.

Lørdag 18. september kl. 14.00
Nikolai Fallo, Magnus Emil Kolstadløkken Johansen, Savannah Noelle Elisenberg Løver, Michael Karlsen Nedberg, Birk Olsen, Celina Sirirat Orsteen, Oda Furebotten Thune, Sofie Vik Torp og Ingrid Amalie Vågan.

Søndag 19. september kl. 11.00
Aurora Mølsted Andersen, Simen Mørch Borgan, Philip Sørlie Bro, Sebastian Engkvist-Moen, Linnéa Helgedal Helgedal Hunskaar, Emma Humlebekk, Mari Humlebekk og Tobias Pedersen Selbo.

Søndag 19. september kl. 13.00
Mathea Helgesen Dragset, Kristian Steen Hofstad, Embla Teien Igelstad, Ingeborg Angelina Rodriguez Johnsen, Adrian Rytter Sending, Synne Brock Solberg, Sindre Westbye og Marius Dahler Gay (Frogner kirke).

Søndag 26. september kl. 11.00 
Jonathan Baklid, Elise Gulbrandsen, Jakob Kjelsrud Haug, Mathias Strøm Johansen, Adrian Selbo Kittelsen, Gabriel Armijos Nilsen, Edward Rognli, Erle Sjue Steiner og Hedda Øen Steinseth.

Søndag 26. september kl. 13.00 
Nora Høifoss Halmrast, Nicholas Alexander Lindvik, Jonathan Hammerborg Næss, René Knudsen Rudshagen, Annabel Løwe Rygh, Jon Andre Iversen Skomakerstuen, Matheo Ellefsen Stærkeby og Aniken Helene Sørensen.

Konfirmanter i Nedre Eiker kirke

Lørdag 18. september kl. 10.00 – Krokstad
Elin Bolghaug, Maiken Sollie Skjørdal, Henning Korsgård Nielsen, Helene Westbye Syvertsen, Andrea Skeide, Ron Olav Helstrup Larsson, Martine Steen Fjeld ,Petter Teien, Selma Solsrud Sveen, Noah Schrøder-Tollefsen og Jarl Bøvelstad.

Lørdag 18. september kl. 12.00 – Krokstad
Christian Aleksander Evju, Kristiane Søle Flystveit, Michael Korneliussen Storheil, Rikke Korneliussen, Mengxuan Lin, Sander Andreassen Solvoll, Martin Sørensen Grelland, Nikoline Kvamsø Kristiansen, Magnus Holmen og Gustav Meyer Nilssen.

Søndag 19. september kl. 10.00 – Krokstad
Mathea Vid Skipa, Mikael Våge Sandvold, Minna Alette Aarbgogh Oskarsson, Lene Haugen, Emma Johnrud Madsen, Henrik Jørgensen, Pia Alexandra Stormo Syvertsen, Hedda Emilie Andreassen, Ariel Isabella Kristiansen Dokken, Johannes Bjøre Løkka og Marius Sporbeck.

Søndag 19. september kl. 12.00 – Krokstad
Nora Furulund Knutsen, Marius Jensen, Hedda Neverdal, Christian Withil, Samuel Tande Johansen, Mathias Petterson Jensen, Gabriele Vapsva, Mathias Gunerius Helliksen, Kasper Seim Krogh, Tuva Borgersen Holst og Martine Fjeldstad Pettersen.

Søndag 19. september kl. 14.00 – Krokstad
Silje Grette Nilsen, Emil Vesterlund, Jose David Waldimarsson, Andreas Saksen, Anine Brandtzæg Gedde, Aimée Hatland Midtskogen, Henriette Molin Eidsberget, Sandra Eknes Fjeldheim, Andreas Handberg og Philip Solheim Disen.

Lørdag 25. september kl. 10.00 – Solberg
Jesper Thorsland-Vindtorn, Eirik Morgan Brastad, Anna Sofia Vestnes, Marie Lesley Rype Fawcett, Elise Groth Flatebø, Dina Helen Westby Johannessen, Mathias Ullern Fridlund, Marius Bergland Pedersen og Matheo Magnussen-Karlsen.

Lørdag 25. september kl. 12.00 – Solberg
Amanda Zachariassen Ulsbøl, Eline Lande Skretteberg, Amalie Aadnevik, Elias Nyhus Løkken, Mattis Hvidsten Arnesen, Frida Marie Reitan, Lea Sofie Haugaasen, Mats Strandbråten og Emma Forsberg Rosendal.

Søndag 26. september kl. 10.00 – Solberg
Edvart Fjeld Løkra, Halvard Green Kopstad, Pernille Hæhre-Jørgensen, Emilie Gamst Stubberud, Aleksander Rustad, Amalie Teige Grosvold, Celina Gundersen Slotte og Benjamin Oldebråten.

Søndag 26. september kl. 12.00 – Solberg
Emma Bermingrud Nordås, Jon Oskar Ebbestad, Kasper-Elias Solvang Basserud, Frida Sandum Christoffersen, Alexsandra Rafada Siegwarth, Fredrik Jansson, Camilla Jensen, Iselin Obbekjær Hansen, Thea Adelena Jørgensen, Andrea Hegg Riegels og Eline Roa Gran.

Del:
Annonse