26. september 2021

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Nok en person er død med korona på Drammen sykehus. Dette gjelder en eldre mann. (Foto: Alexander Jansen / DRM24)

Nytt dødsfall på Drammen sykehus og 39 nye smittede

I går ble det kjent at nok en person er død etter innleggelse med korona på Drammen sykehus. I tillegg er 39 nye smittetilfeller registrert. I Øvre Eiker er det heller ikke siste døgn registrert nye tilfeller.
Annonse

Drammen sykehuset har informert Drammen kommune om at en eldre mann døde ved sykehuset sist søndag etter å ha blitt smittet av koronaviruset. Ordfører Monica Myrvold Berg sender sine kondolanser og varmeste tanker til de pårørende som har mistet et kjært familiemedlem.

Drammen sykehus har nå to pasienter innlagt med korona og Kongsberg sykehus har én pasient. Antall døde pasienter med korona på Drammen er 18 + 1 og på Kongsberg tre.

Annonse

Skoler og barnehager
Det er igjen mange skoler og barnehager som er berørt av siste døgns smittetall på 39, men ingen av kommunens helseinstitusjoner er berørt.

Berørte barnehager: Sørbyløkka og Kobbervik gård.

Berørte skoler: Brandengen skole, Fjell skole, Aronsløkka skole, Marienlyst skole, Åssiden videregående skole, Drammen videregående skole og Akademiet Sundland.

Det er kjent smittevei ved 32 av tilfellene, smittesporing pågår ved to tilfeller og én er smittet ved utenlandsreise. De siste fire har ukjent smittevei.

Antall smittede de siste 14 dagene er nå oppe i 421 personer. Det gir totalt 5.218 i Drammen kommune og 50 døde.

Ingen nye smittetilfeller i Øvre Eiker
Kommuneoverlegen melder om at det ikke har blitt bekreftet nye smittetilfeller med koronavirus i Øvre Eiker det siste døgnet.

Det er med dette fortsatt totalt 484 bekreftede tilfeller av korona i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020, hvorav 279 er smittet i 2021.

Del:
Annonse