21. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Nytt trener-team i NOR 92 med hovedtrener Malcolm Schäfer (t.h.) og Robin Ek.

Håper på full sesong: Spennende tider i vente for NOR 92

Forrige sesong ble avlyst etter at drøyt halvparten av kampene var spilt. Kommende sesong håper de blir veien tilbake til en normalsituasjon hvor de unngår utsatte kamper og igjen kan ønske publikum velkommen til Mjøndalshallen.
Annonse

– Etter at forrige sesong ble et kaos med utsatte kamper, manglende spillerforsterkninger, karantener etc., har vi foran kommende sesong trent meget bra. Vi har fått inn noen solide forsterkninger og våre egne unge spillere kan legge nok et år med erfaring på sin innebandy CV, sier Jarle Gommerud i NOR 92 innebandyklubb.

– Foran kommende sesong er flere av våre konkurrenter i Eliteserien inne i en situasjon hvor eldre og rutinerte spillere har eller er i ferd med å legge kølla på hylla. Noe som gjør at kommende sesong vil bli mer uforutsigbar enn på mange år. For vår del har vi beholdt nesten hele spillerstallen og har en ung spennende spillertropp, sier han.

Annonse

I tillegg har klubben fått inn noen sterke nykommere og fortsatt kan det komme inn forsterkninger helt på tampen før seriestart.

Nye spillere i troppen denne sesongen er:
Kristoffer Bakke (25) fra Greåker, Markus Hegnes Hansen (20) som gjør comeback etter avtjent militærtjeneste. Jørgen Becher (25) trer til side som hovedtrener og satser også 100 prosent som spiller igjen denne sesongen. Målvakten Nicolai Sevlejordet (21) gjør også comeback etter ett år uten innebandy.

Fra den svenske klubben Månsarp IBK kommer Hampus Sandberg (23). I tillegg jobbes det helt konkret med ytterligere en forsterkning som klubben håper kan bli klar i løpet av september.

Didrik Grøstad, lagkaptein og ekte NOR gutt som har gått gradene i klubben, er med fortsatt.

Nytt trener team
Jørgen Becher var på utgående kontrakt i NOR 92, og da det ble kjent at han ønsket å satse 100 prosent som spiller igjen, har klubben engasjert en ung og fremadstormende trenerduo fra Sverige. Malcolm Schäfer og Robin Ek kommer begge fra den svenske klubben Hovslätts IK (Jönköping).

Trenernes forventninger
– Forventningene til den kommende sesongen er høye både fra min og mine assistenttreneres side. Forrige sesong er allerede glemt og alt fokus er på det som kommer. Vi kommer fra en intens pre-season, hvor vi fikk gode svar på hva som er bra og hva som er mindre bra. Vi ønsker også å by på en sesong som alle her i distriktet kan være stolte av og som gir oss noen kamper i et NM-sluttspill før sesongen er over, sier Malcolm Schäfer, som altså er ny hovedtrener i NOR 92.

Målsetningene
Dette skriver klubben om målsettingene for sesongen:

Etter en tøff sesong i fjor har vi en god følelse før seriestart. Slik situasjonen er akkurat nå, ser det nok ut som at Greåker og Tunet blir de to lagene som kommer til å kjempe helt øverst på tabellen. Deretter blir det en tøff kamp om plassene etter disse to klubbene. Det kan se ut som årets utgave av Eliteserien blir jevnere enn noensinne, og vi tar sikte på å slå tilbake å bli det sluttspillslaget som vi skal være!

EN FOR ALLE – ALLE FOR NOR!

NB! Eliteserien 2021/2022 avvikles kun med 11 lag etter at Vålerenga rykket ned etter sesongen 2019/2020 og at de to siste sesongers kvalifiseringen til Eliteserien er blitt avlyst på grunn av Korona pandemien.

Kristoffer Bakke, nykommer fra Greåker og landslagsaktuell foran VM i desember.
Del:
Annonse