21. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Smitten øker igjen i Drammen og siste døgn er det registrert 63 nye tilfeller. I Øvre Eiker er det tre nye. (Illustrasjon)

Nytt solid hopp i koronasmitten i Drammen – syv skoler rammet

Det siste døgnet er det registrert hele 63 nye tilfeller av korona i Drammen. Det er et solid hopp mot gårsdagens 46. Også 14-dagers tallene stiger markant og nå er syv skole og én barnehage berørt. I Øvre Eiker er det tre nye tilfeller.
Annonse

Drammen kommune rapporterer i dag om 63 nye tilfeller med koronasmitte. 47 av disse har kjent smittevei, mens det pågår smittesporing i 11 av tilfellene. Tre har ukjent smittevei og to kommer fra utlandet.

Disse er berørt:

Annonse

Berørte barnehager: Åsen barnehage.

Berørte skoler: Drammen videregående, Åssiden videregående, Marienlyst skole, Svendsedammen, Kjøsterud, Akademiet Sundland og Brandengen.

Berørte helseinstitusjoner: Ingen

Antall smittetilfeller siste 14 dager: 473
Antall smittede totalt: 5.327
Antall døde totalt: 50

Tre nye smittetilfeller i Øvre Eiker
Kommuneoverlegen melder om at det har blitt bekreftet tre nye smittetilfeller med koronavirus i Øvre Eiker det siste døgnet.

Alle har kjent smittevei og er nærkontakter til tidligere smittetilfeller. Kommuneoverlegen vurderer derfor smittemiljøet som oversiktlig.

Det er med dette registrert totalt 491 bekreftede tilfeller av korona i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020, hvorav 286 er smittet i 2021.

Del:
Annonse