16. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Fiskum Barne- og Ungdomsteater presenterer QUASIMODO - historien i Notre Dame med premiere 29. september. (Alle foto: Privat)

Fiskum Barne- og Ungdomsteater inntar scenen igjen

Etter altfor lang tid med koronastengt aktivitet, er Fiskum Barne- og Ungdomsteater endelig klare for en ny forestilling i Folkets Hus i Vestfossen. Denne gang er det historien om Quasimodo og Esmeralda vi får se og høre.
Annonse

Fiskum Barne- og Ungdomsteater tar denne gangen for seg en fortelling om å være annerledes og å tåle det som ikke er normalt.

Petter Anthon Næss har igjen skrevet et skreddersydd manus med masse flott musikk til gjengen på teateret, og Gry Nygård Fredriksen skaper og lager masse dans. Her er det dans til folkefest og til sigøynere. Skjelettene får også en egen ballett.

Annonse

I år har de med Adam Levine som instruktør og scenedoktor sammen med Petter Anthon Næss, og de av dere som fikk med dere Jorden rundt på 80 dager i fjor, kan glede seg til en like spennende reise i år.

Dette er en litt trist historie med mye savn og lengsel om å høre til, og det er en grunn til at dette er en klassiker, skrevet av Victor Hugo i 1831. Boken er skrevet som en innføring i filosofi og en slags reiseguide til Paris med fotfeste i middelalderen.

Historien om Quasimodo og Esmeralda spiller på våre egne ønsker om å finne mening i tilværelsen, og i år har de gjort det med mye varme og humor, og ikke minst action.

Vi får møte en veldig flott gjeng med barn og ungdommer som leker, synger , danser og gir alt de har.

– Vi gleder oss stort til å spille for dere i slutten av september. Vi tar smittevern på alvor og følger til enhver tid FHI og kommunens regler, sier Monica Jacobsen i Fiskum Barne- og Ungdomsteater.

Forestillinger Folkets Hus Vestfossen
Premieren er onsdag 29 september kl. 18.30 og det spilles også torsdag 30. september kl. 18.30, fredag 1. oktober kl. 18.30 og lørdag 2. oktober kl. 15.00. Billetter på tikkio.com.

Del:
Annonse