23. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Det er fortsatt mest smitte på skolene i Drammen og Eknes ungdomsskole er blant dem som er rammet.

Fortsatt høy smitte på skolene i Drammen – ett nytt tilfelle i Øvre Eiker

Drammen kommune melder i dag om 21 nye smittetilfeller. Også i dag er det en rekke skoler som er rammet. I Øvre Eiker er det bare ett nytt tilfelle.
Annonse

Av de 21 nye tilfellene i Drammen er det 17 med kjent smittevei. En er smittet på utenlandsreise og tre har ukjent smittevei.

I dag meldes det om at Fjell barnehage er rammet sammen med skolene Drammen videregående skole, Åssiden videregående skole, Eknes ungdomsskole, Kjøsterud skole, Svensedammen skole og Åsen skole.

Annonse

Ingen helseinstitusjoner er berørt.

Medregnet dagens smittetall er det registrert 451 tilfeller de siste 134 dagene. Dermed er det totale tallet for smitte kommet opp i 5.569 siden mars i fjor. Antall døde er fortsatt 50.

Ett nytt smittetilfelle i Øvre Eiker
Kommuneoverlegen melder om at det har blitt bekreftet ett nytt smittetilfelle med koronavirus i Øvre Eiker det siste døgnet.

Den smittede er nærkontakt til et tidligere smittetilfelle. Testregime på Skotselv skole og Hokksund barneskole er avsluttet etter at siste testrunde ikke viste noen positive.

Kommuneoverlegen vurderer smittemiljøet som oversiktlig.

Det er med dette registrert totalt 541 bekreftede tilfeller av korona i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020, hvorav 336 er smittet i 2021.

Del:
Annonse