28. november 2022

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Det er oppdaget et nytt tilfelle på Eikertun etter utbruddet her forrige uke. Hva slags konsekvenser dette får er usikkert.

Koronasmitten fortsatt høy i Drammensdistriktet – helse berørt

Det er fortsatt forholdsvis høyt smittetrykk av korona i Drammen og Øvre Eiker. Siste døgn melder Drammen om 29 nye tilfeller og i Øvre Eiker er det fire nye. Blant annet er Eikertun Helsehus berørt.
Annonse

Av de 29 nye smittetilfellene i Drammen har 27 kjent smittevei. I dag er det skolene Marienlyst skole, Drammen videregående skole og Konnerud skole som er berørt.

I tillegg er Hamborgstrøm bo- og servicesenter rammet av smitte.

Annonse

De siste 14 dagene er det nå registrert 376 nye smittetilfeller og det gir en total siden mars i fjor på 5.640 smittede personer i Drammen kommune.

Fire nye smittetilfeller i Øvre Eiker
Kommuneoverlegen melder om at det har blitt bekreftet fire nye smittetilfeller med koronavirus i Øvre Eiker det siste døgnet.

En av de smittede er tilknyttet utbruddet på Eikertun. To personer er smittet i eget hjem. Den fjerde smittede er elev ved Skotselv skole. Testregime fortsetter på skolen.

Det er med dette registrert totalt 548 bekreftede tilfeller av korona i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020, hvorav 343 er smittet i 2021.

Del: