23. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Drammen og Eiker-området slapp rimelig billig unna helgens og mandagens regnvær tyder tallene fra forsikringsselskapene på. (Illustrasjon)

Drammen og Eiker slapp billig unna drittværet denne helgen

Selv om vannstanden i Drammenselva og tilstøtende sideelver har vært, og delvis er stor, har Drammensdistriktet sluppet relativt billig unna drittværet i helgen. Det bekrefter Forsikringsselskap If overfor Eikernytt.no.
Annonse

Både If og Tryg melder om mange skademeldinger etter helgens og mandagens store nedbørsmengder, men det ser ut til at Drammen og Eiker-området har sluppet relativt sett billig unna.

– Det er meldt inn fem-seks skader i Drammen og Øvre Eiker, og så er det noen få på Kongsberg. Skadene er smurt tynt utover veldig mange steder på Østlandet og Sørlandet. Ingen byer eller tettsteder peker seg tydelig ut, sier kommunikasjonssjef Sigmund Clementz til Eikernytt.no.

Annonse

Etter det han erfarer er det kun snakk om mindre skader med lave skadebeløp i vårt område.

De store skadene er det Oslo-området og øst for Oslofjorden som har fått i tillegg til Vestfold og Buskerud. Tryg har registrert skader for ca. 13 mill. kroner fram til kl. 12 i dag.

If regner med å passere over 200 skadesaker i løpet av dagen i dag, men har ikke noe samlet anslag på hvor mye dette vil koste selskapet.

Del:
Annonse