17. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Snekker Andersen og Julenissen skal settes opp på Arbeidern under Jul i Gamle-Hokksund, men de treger trenger tre unge skuespillere til. Har du lyst å prøve deg som skuespiller så ta kontakt, sier byteateret.

Det blir Jul i Gamle-Hokksund – men mangler skuespillere til barneteateret

Det blir Jul i Gamle-Hokksund og Jul på Nøstetangen i år etter at koronatiltakene er opphevet. Men for Hokksund Byteater har et år med liten aktivitet gitt dem et problem – de mangler unge skuespillere til stykket «Snekker Andersen og Julenissen».
Annonse

– Vi vil gjerne ha tre unge skuespillere mellom åtte og 12 år til dette stykket den siste helgen i november. Vi øver nå hver tirsdag mellom klokken 17.30 og 19.30 på Arbeidern i Gamle-Hokksund og det er bare å ta kontakt med Marte Jensen på telefon 473 84 606, sier Elin Støa i teatergruppen.

Hun sier også at de har vært så heldige å få tillatelse fra Elin Prøysen om å sette opp Snekker Andersen og Julenissen, under Jul i Gamle-Hokksund, denne siste helgen lørdag 27. og søndag 28. november.

Annonse

Det er Live-Kristin S. Skistad som dramatiserte og laget en kjempefin versjon, da hun tidligere var leder av Hokksund Byteater, og stykket ble spilt i noen år, sist i 2013.

De siste årene har Hokksund Byteater satt opp «Da julegrøten forsvant» av Solveig Formoe, fra Modum, men etter et års koronapause, finner de tiden inne, til å spille Snekker Andersen igjen.

Plass til flere utstillere
Det er sent ut invitasjon til flere av utstillerne som har vært med tidligere på Arbeidern, og flere har meldt seg på. Men det er altså plass til flere, og da gjelder det å ta kontakt med Visithokksund.no så raskt som mulig.

– I første rekke ønsker vi lokale utstillere som driver med hobby- og håndverksarbeider, men er åpen for andre produkter som kan egne seg for salg nå før jul, sier Roy Hansen.

Det jobbes også med å få flere utstillere utendørs dette året. Det er en oppgave den nystartede velforeningen for Gamle-Hokksund har tatt på seg.

På bildet ser vi f.v: Andrea Therese K. Svendsen, Marte Jensen, Elin Støa, Mette Lokshall, Bent Tinnlund og Vidar Bakken.

Del:
Annonse