20. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Det er dårlig med lys på Strandajordet da bare halvparten av lyskasterne virker. Men det gjør ikke noe for hjemmelaget – de vant komfortabelt over Huringen i går kveld.

Topper 4. divisjon: Vestfossen vant greit 4-1 mot Huringen

Vestfossen vant den utsatte hjemmekampen mot Huringen i går kveld med 4-1. Dermed topper laget 4. divisjon Buskerud foran de to siste rundene. Laget ligger tre poeng foran Modum.
Annonse

Et noe reservepreget hjemmelag hadde få problemer med å håndtere Huringen, i det sure «vinterværet» på Strandajordet denne kvelden. Allerede etter 25 minutters spill hadde hjemmelaget en 2-0 ledelse etter scoringer av Julian Sell etter 13 minutter og Anders Torgersen i det 25te.

Derfra og ut hadde laget i realiteten kontroll på matchen selv om det tidvis kanskje virka som om laget slapp seg vel langt ned.

Annonse

Da hjemmelaget økte til 3-0 på et straffespark satt inn av Anders Torgersen etter 52 minutter var vel denne kampen i realiteten over.

Huringen reduserte til 3-1 ved Sigurd Liltvedt få minutter før slutt, men det førte egentlig bare til at Vestfossen svarte umiddelbart og Julian Sell satte inn lagets fjerde og sitt andre for kvelden.

– Å vinne kamper er uansett ingen walk in the park, og gutta gjorde jobben i kveld. De fighta inn en komfortabel seier, sa lagets hovedtrener umiddelbart etter kampen.

Best på hjemmelaget i går var kaptein og tomåls-scorer Anders Torgersen. Juniorspilleren Daniel Fredriksen, som debuterte fra start på hjemmelaget, klarte seg strålende og mot slutten av kampen debuterte også junioren Martin Hole Kvale på A-laget. Det spirer og gror.

Nå ser de fram til lørdagens viktige kamp mot Konnerud. Tre poeng der og mye er gjort i opprykksduellen med Modum.

Moingene er som nevnt nå tre poeng bak Vestfossen, i tillegg har de litt dårligere målforskjell.

I kvaliken for et eventuelt opprykk venter telemarkslaget, Urædd. De er allerede vinner av sin avdeling, etter å ha kjørt over all motstand som har kommet deres vei.

I tillegg til lørdagens hjemmekamp mot Konnerud har Vestfossen igjen Kongsberg borte. Ingen av disse kampene blir noen «walk in the park». Modum skal til Drammen og møte DBK på lørdag før de avslutter hjemme mot Stoppen.