28. mars 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Per Kristian Svensrud er fornøyd med 2. plass i årets NESS etter en trøblete start i helgens løp. (Alle bilder: Privat)

Trøbbel i starten ga 2. plass sammenlagt i NESS-serien for PK

I helgen gikk avslutningen på årets NESS-serie i Enduro. (Norsk Enduro Superserie) på Ruskogen. Løpet varte i 2,5 timer. 150 deltakere. Trøbbel i starten gjorde at Per Kristian Svensrud nådde helt til topps i dette løpet.
Annonse

Både Per Kristian (PK) og Ole Andreas Svensrud lå an til pallplass sammenlagt i årets serie. Men det ville seg ikke helt denne helgen.

Per Kristian Svensrud hadde en kjempedag ute i skogen og var raskest på mange av rundene, men på grunn av av en trøblete start på første runden så klarte han ikke og ta igjen forspranget. Han endte derfor på en 3 plass, og tok da 2. plass sammenlagt i årets serie.

Annonse

Ole Andreas Svensrud fikk dessverre ødelagt sykkelen sin allerede ut i fra starten og fikk dessverre ikke fullført siste runde av serien.

Ole, som lå an til å ta 3. plassen sammenlagt, havnet da på den sure 4. plassen sammenlagt i årets serie – kun to poeng unna 3. plassen.

Sesongen nærmer seg slutten i Norge for gutta. Nå krysser Per Kristian fingrene for at VM-serien går som planlagt og ikke blir utsatt på grunn av korona igjen. Første løpet for ham er da 3. og 4. desember i Polen.

PK får sekundering av søsteren sin, Thea Eline, under helgen siste runde i Norsk Enduro Superserie.
Det er en skikkelig møkkete jobb å kjøre sykkel i Norge nå. PK er klar for en dusj og nytt tøy.