30. november 2022

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Jack Stillwater besøker biblioteket i Hokksund førstkommende torsdag.

Jack Stillwater med konsert på Bibliotekscenen

I februar 2022 kommer Jack Stillwaters femte album, produsert av Christer Knutsen (Madrugada, Stein Torleif Bjella, Sivert Høyem) og innspilt i Oslo Klang. Førstkommende torsdag kommer bandet tilbake til Bibliotekscenen i Hokksund for å servere låter fra en kritikerrost katalog.
Annonse

Om forrige album «Norwegicana» (2019) skrev pressen følgende:

Musikkbloggen.no: «Bandet har virkelig fulgt opp glitrende The Farmer Trilogy med en ny bestenotering, og vi kan ikke annet enn å bøye oss i støvet. Skal Stillwaterne atter dra i land «Årets album» tittelen? Jeg sier bare lykke til, norske musikere». (Rune Letrud)

Annonse

Stavanger Aftenblad: «De trår sjelden feil, heller ikke her. Vi får 11 fine låter, inkludert høydepunkt som gjør dette til en plate som vil bli husket». (Geir Flatøe, Terningkast 5)

Dagbladet: «Her har Bendik Brænne kost seg i produsentstolen, uten å prøve å revolusjonere bandets lydbilde. Han har tatt ut det beste i bandet. Sammen har de nok en gang begått et album med stilsikker og bunnsolid americana». (Øyvind Rønning, Terningkast 5)

Drammens Tidende: «Kvartettens 4. album siden debuten i 2009 er deres klart beste og mest varierte. Det forrige, «The Farmer Trilogy» (2016), var et godt konseptalbum om norsk innvandring til USA. «Norwegicana» har ikke noe tema, men enda bedre låter». (Jon Vidar Bergan, Terningkast 5).

Da musikkåret 2019 skulle oppsummeres, kåret Rune Letrud fra Musikkbloggen.no «Norwegicana» til årets norske album.

Bandet består av Terje Espenes (vokal og gitar), Morten Huseby (gitar og vokal), Odd Inge Rand (bass og vokal) og Arne Harald Foss (trommer og vokal).

Del: