23. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Vestfossens gutter 13 ble kretsmestre sist mandag etter å ha vunnet 3-1 mot ROS på Eiker Kvikks bane på Røren. Det smakte godt for et skadeutsatt lag denne sesongen.

Vestfossens gutter 13 ble kretsmestere etter seier mot ROS

En tøff sesong med mange skadede spillere ble kronet med kretsmesterskap mandag for Vestfossen G13 etter at de slo ROS på hjemmebane. Det var en seier som smakte ekstra godt på Eiker Kvikks bane på Røren.
Annonse

Guttelaget har slitt med mange skadde spillere denne sesongen og har måttet hente flere spillere fra G12-laget i klubben. Mange kamper har derfor gått uten innbyttere, noe som var tilfelle sist mandag da de møtte laget fra Røyken og Spikkestad.

Omtrent hele laget blir holdt et godt øye med av både MIF og Godset. Det er mange usedvanlig gode talenter og neste år blir det 11-fotball sammen med Eiker Kvikk. Da kan utviklingen på de enkelte spillerne bli enda bedre.

Annonse

Trener Robert Holmen forteller:
Vi har hatt store problemer med mannskapet i år grunnet liten tropp. Vi har hatt mange ute med skader.

Troppen var på 10-mann i en 9-er serie. Isak Guterud har gått skadet i hele år. Så da har vi kun vært de ni spillere. Det har vært en desperat kamp etter å få tak i spillere fra kamp til kamp på grunn av flere skader. Har vi måtte låne spillere fra en yngre årsklasse.

Henrik Hagen og Jonas Guterud fra G-12 laget har vært gode for oss i år. Vi har spilt flere kamper uten innbyttere og har vært helt nede i syv mann. Også denne finalen måtte vi spille uten innbyttere.

Men alle problemer med å stille lag tatt i betraktning, så har vi gått ubeseiret igjennom hele sesongen. I kveldens finale uten innbyttere lå vi under 1-0 etter kun fem minutter. Men med en iherdig innsats fra alle gutta så kjempet vi oss tilbake og vant 3-1 til slutt.

ROS hadde mange gode spillere og store sjanser. Men vi hadde vinnere ute på banen og en knallgod keeper i Oliver Henriksen. Når gutta vet at de kan slå de fleste med to mann mindre på banen. Da er det lettere å nullstille seg etter et mål baklengs. Dette var en lagseier som alle de andre kampene vi har spilt i år. All honnør til gutta som jobber så iherdig på banen. De er samspilte og noen vinnerskaller alle mann.

Nå gleder vi oss til en ny sesong hvor vi skal danne et 11-er lag sammen med Eiker-Kvikk. En flott gjeng som heiet på oss og hjalp oss frem til seieren i dag. Og et stort oppmøte av foreldre og besteforeldre. Å bli kretsmester med en så tynn spillerstall er rørende og en stor opplevelse for alle gutta våres. Det gir både oss og gutta fra Eiker-Kvikk et kick inn mot neste sesong.

Pokalen vil stå i premieskapet på klubbhuset på Strandajordet. Det blir et minne for gutta i fremtiden, avslutter treneren.

Laget VIF G-13:

Oliver Rekdal Henriksen (Kaptein)
Linus Ekholt Holmen
Isak Andersen Guterud
Jakob Wegner Sandbakken
Mohamed Abdi Mohamed
Elliot Vernskog Strand
Lucas Emil Isachsen
Daniel Ruud
Oskar Piotr Bystrzanowski
Theodor Maximus Ringstad Jenshagen
Jonas Andersen Guterud
Henrik Hagen

Trener: Robert Holmen
Assistent trener: Are Strand

Alle fotos: Trond Kristian Hagen

Sponsor og stolt pappa Rune Isachsen (t.v.) og trener Robert Holmen. (Foto: Privat)
Del:
Annonse