23. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Gjør høsten litt koseligere

ANNONSØRINNHOLD: Vi nordmenn er ikke akkurat kjent for å være aller mest åpne når det kommer til å snakke om sex, og synes kanskje det er flaut å snakke om - særlig med den man er sammen med.

Men det er så viktig at man faktisk gjør det, sånn at man har en sjanse for å ikke bare gjøre sexlivet sitt bedre, men å gjøre forholdet sitt bedre. For det er når man forstår at sex ikke bare handler om nettopp det, at man kan oppnå dette. Her får du noen tips til hvordan du kan gjøre sexlivet enda bedre.

Det er høst, kaldt og mørkt, og vi bruker mer tid sammen hjemme. Og det er et perfekt tidspunkt å ha noe koselig å fokusere på. Så hvorfor ikke bruke tiden på å gjøre sexlivet enda bedre?

Finn ut av hva du og partneren din liker
Dette høres enkelt og innlysende ut, men det er faktisk overraskende få som vet hva de selv og partneren deres liker. Det er selvsagt mange ting som er generelle, men det er nyansene i det som gjør ting enda bedre, og her gjelder det å være nysgjerrig – både på seg selv og på partneren sin. Dette kan man gjøre på mange måter, og sexleketøy er bra å inkludere også, noe man for eksempel kan bestille sammen på Lovebuddy.no.

Det å bruke tid på dette, uten å ha noen forventinger om hva dette skal innebære er et veldig bra sted å begynne og når man gjør dette sammen med partneren sin kan det gjøre noe veldig bra for forholdet generelt også, for det handler ikke bare om sex, men om å utforske noe sammen.

Det handler ikke bare om sex
Det er så mange ting som spiller inn i lysten vår, og det å være bevisst på hva disse tingene er, er viktig. Enten det er berøringer i løpet av dagen, meldinger, tjenester eller andre ting som kan få oppmerksomheten over på dette er veldig fint.

Det å tro at man skal ha bra sex hvis man ikke er oppmerksomme på hverandre i hverdagen er bare tull, for det å ha lyst handler om kjemien man har med den andre, og dette blir mye bedre når livet sammen generelt er bra også, det er faktisk så enkelt (og så vanskelig) som det, så det er verdt å legge inn en ekstra innsats der.

Artikkelen er bestilt av Cybersoup ApS i Danmark.

Del: