2. oktober 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Allan Fjelmberg, foredragsholder og livsstils-lege, får du møte under samlingen i festsalen på rådhuset mandag 22. november under tittelen Et godt seniorliv.

Temadag om et godt seniorliv for 78-åringer i Øvre Eiker

Alle som er født i 1943 og bor i Øvre Eiker kommune, inviteres til en annerledes dag i rådhusets festsal mandag 22. november kl. 11-15. Her blir det blant annet viktige foredrag.
Annonse

Denne dagen arrangerer de en samling for dem som har lyst å vite litt mer om hvilke tilbud som finnes innen helse og kultur i Øvre Eiker.

Hovedforedragsholder er livsstils-lege Allan Fjelmberg, foredragsholder innen livsstils-medisin og folkehelse. Han formidler sin kunnskap innen helse i kombinasjon med musikalske innslag.

Annonse

I tillegg vil det også bli små innslag og foredrag fra kultur- og helseseksjonen. Underveis i dagen får alle anledning til å møte ulike representanter som arbeider for å fremme både helse og kultur i vårt nærmiljø.

Samlingen vil være noe nedskalert i forhold til tidligere år, med tanke på antall stands og involverte, slik at arrangøren tilrettelegger for god plass til alle gjester ved arrangementet.

Invitasjon kommer i posten til alle 78-åringer, og de har mulighet til å ta med seg følge.

Påmelding eller spørsmål rettes til Servicesenteret i Øvre Eiker kommune på.

Det blir enkel servering.

Del: