21. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Det var utenfor denne butikken i Mjøndalen mannen i 70-årene ble påkjørt og skadet i dag tidlig. (Foto: Google)

Rygget på mann i 70-årene utenfor Coop Extra Mjøndalen

En mann i 70-årene ble rygget på av en bil utenfor Coop Extra i Mjøndalen like før klokken 08.00 i dag tidlig. Bilføreren stakk av etter å ha snakket med mannen som lå på bakken. Nå vil politiet at ha melder seg.
Annonse

Det var klokken 07.55 at politiet fikk melding om ulykken i Industrigata i Mjøndalen. Meldingen gikk ut på et én person var rygget på og at skadeomfanget varuavklart. Da nødetatene kom til stedet lån mannen i 70-årene fortsatt på bakken og det viste seg senere at han hadde brukket begge anklene.

Politiet oppfordrer nå bilføreren om å melde seg. Det er som kjent straffbart å forlate en skadet person etter en trafikkulykke. Her hadde riktignok sjåføren vårt i kontakt med den skadde mannen, men det er en plikt å se til at skadde blir ivaretatt og at vedkommende er på stedet til nødetatene kommer.

Annonse

Del:
Annonse