28. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

En 79 år gammel kvinne er kjørt til Drammen sykehus etter et kraftig møte med fjellveggen like ved Fiskum-undergangen på Kongsbergveien.

Kvinne til sykehus etter utforkjøring på Fiskumsletta

En 79 år gammel kvinne er kjørt til Drammen sykehus i ambulanse etter at hun kjørte av veien ved Fiskum-undergangen i retning Darbu like før klokken 12.30 i dag. Kvinnen er ikke alvorlig skadet, men trenger en sjekk på grunn av store krefter i sammenstøtet med fjellveggen.
Annonse

Det var politiets operasjonssentral som første meldte om ulykken kl. 12.32 i dag. En bil hadde da kjørt av på Kongsbergveien og det skulle vise seg at dette var i svingen like før jernbaneundergangen i retning Darbu.

Ifølge politibetjent Stian Enger har vitner, som lå etter kvinnen, fortalt at hun kjørte vinglete før hun kjørte av veien og traff fjellveggen med stor kraft. Alle kollisjonsputene i bilen løste ut, men kvinnen på 79 år skal ha kommet fra det hele uten skader.

Annonse

Hun ble likevel sendt til sykehuset i Drammen for en grundigere sjekk.

Ifølge politiet er det ikke mistanke om verken alkohol eller rus mer i bildet, men førerkortet er rutinemessig beslaglagt og kvinnen vil måtte få en vurdering om skikkethet etter denne ulykken. Politiet var på stedet med to patruljer og dirigerte trafikken forbi ulykkesstedet. Bilen er nå berget og veien er åpnet for vanlig trafikk igjen.

Det var lav og sterk sol som kan ha blendet føreren, men om dette er årsaken til selve ulykken er ikke klarlagt.

Ambulansepersonellet sjekket damen, men valgte å kjøre henne til Drammen sykehus.
Store materielle skader på bilen.
Vrakrester som viser hvor kvinnens bil traff fjellveggen.
Del:
Annonse