21. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Eva Jacobsen Øen har skrevet bok om familien sin gjennom fire generasjoner, men også om Vestfossen og folka der. Torsdag er det boklansering.

Eva lanserer bok om familien sin gjennom fire generasjoner

Eva Jacobsen Øen har brukt lang tid for å samle informasjon om familien sin gjennom fire generasjoner. Nå er det blitt bok og torsdag lanseres den på «hjørnet» i Vestfossen.
Annonse

Eva ønsker altså velkommen til boklansering torsdag 25. november kl. 18.00 for boken «På hjørnet og rundtomkring».

Dette er en bok som forteller om en familie hennes i fire generasjoner. Boka beskriver nærmiljøet rundt Jacobshjørnet i Vestfossen. Den inneholder historier om bygninger og folk på Fossiden fra brua og utover til Vestfossen kapell.

Annonse

Her hører vi om handelsmenn, bakere, skreddere, «Marken», branner, julepynt og veinavnstrid. Jammen tar vi et par turer til utlandet også.

Boka er et resultat av flere års ønske om å samle og formidle informasjon om den delen av Vestfossen hun har vokst opp i.

– Jeg håper at mange vil kjenne seg igjen i noe av det jeg forteller. Samtidig har jeg et ønske om at det jeg forteller om, kan være til inspirasjon for unge og eldre i framtida, sier Eva Jacobsen Øen.

På torsdag kan du høre Eva lese utdrag fra boken og få høre litt om prosessen hun har vært i gjennom i sitt arbeid med den.

Selve boklanseringen skjer hos Majas Kulturservice og det vil bli mulighet for signering av boken hvis ønskelig. Lett servering – gratis inngang.

Del:
Annonse