2. mars 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

52 år gamle Clas Brede Bråthen fra Mjøndalen har i dag undertegnet kontrakten og kan dermed kalle seg landslagssjef for hopplaget. (Arkivbilde)

Clas Brede Bråthen har endelig signert avtalen med skiforbundet

Skiforbundet har fått en konstituert sportssjef og ny landslagssjef for Hopplandslaget. Clas Brede Bråten har signert avtalen i dag.
Annonse

Hoppkomiteen har i dag signert kontrakt med Ståle Villumstad som konstituert sportsjef og Clas Brede Bråthen som ny landslagssjef.

Den konstituerte sportsjefen vil ha det overordnede ansvaret for alle sportslige og administrative funksjoner i hopp.

Annonse

Clas Brede blir landslagssjef, med hovedansvar for toppidretten. Han skal også ha det kommersielle ansvaret for hopp.

Den nye organiseringen trer i kraft umiddelbart.

Hoppkomiteen og hoppledelsen har i prosessen med nye avtaler opplevd et positivt og konstruktivt samarbeid, hvor aktiviteten og utøverne har vært vårt hovedfokus, heter det i en pressemelding i dag.

I felleskap skal vi med respekt, ydmykhet og glede jobbe videre med å skape nye uforglemmelig øyeblikk, slik at vi kan ta vare på våre stolte tradisjoner som verdens viktigste hoppnasjon.

Se videointervju med Clas Brede Bråthen her
Ingen andre i Idretts-Norge har stått mer på og kjempet for verdiene til idrettsfellesskapet enn det landslagssjef Clas Brede Bråthen har gjort det siste året. Hans meninger og omsorg er unik og har blant annet kommet Hopp-Norge til gode gjennom de siste 17 årene.

At skipresident med «følge» har vært totalt blottet for medmenneskelighet overfor familien til hoppsjefen, har ikke påvirket Clas Brede Bråthen sine uttalelser, oppførsel eller ordbruk i perioden det har «kokt». Intervjuet ble gjort under NM i Midstubakken 29. oktober 2021. Roy Myrland i nettavisa www.Langsveien.no har intervjuet og produserte videoen. Vi gjengir videoen med tillatelse.

Del:
Annonse