21. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Darling West til Bibliotekscenen i Hokksund

Darling West er bandet som varmer og forfører med sin skandinaviske touch på Americana-sjangeren. Torsdag 2. desember gjester de Bibliotekscenen i Hokksund.
Annonse

Siden slippet av det Spellemann-vinnende albumet «Vinyl and a Heartache» har de vært så mye i USA at vi lett kan kalle det deres andre hjemland.

Deres nordiske vri på amerikansk låt-tradisjon har på deres fjerde album, «We`ll Never Know Unless We Try», tatt enda en ny sving, nå innom vestkystpopens solfylte landskap. Albumet høstet strålende kritikker og begeistret publikum.

Annonse

Bandmedlemmene har du antagelig sett som musikere på scenen med artister som Odd Nordstoga, Morten Abel, Marit Larsen og Daniel Kvammen, men nå er de her for å bergta oss med sine egne låter. Store pop-refrenger, akustiske perler, nydelige harmonier, hjertevarme tekster og melodier som aldri slipper taket.

Del:
Annonse