23. februar 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

En person har omkommet etter en front mot front kollisjon i Strømsåstunnelen torsdag kveld. Den vil derfor blir stengt i lengre tid. (Fotos: Joakim Fjeldli / DRM24)

E134: Strømsåstunnelen stengt etter dødsulykke

To kjøretøy har kollidert front mot front i tunnelen torsdag kveld. Ifølge politiet er én person bekreftet omkommet. Tunnelen blir stengt i mange timer mens etterforskningen pågår.
Annonse

Nødetatene rykket ut til melding om hendelsen klokken 20.42.

Ifølge politiet er tunnelen midlertidig stengt som følge av hendelsen, som skal ha skjedd omtrent midt inne i tunnelen, skriver DRM24.

Annonse

– Det ser ut til å være en alvorlig ulykke, sa operasjonsleder Marianne Mørch til DRM24 kort tid etter nødetatenes ankomst på stedet. Noe senere bekrefter politiet at det er snakk om en dødsulykke.

Traff lastebil
– En bil har kommet over i motsatt kjørefelt og først vært litt borti en møtende bil, og deretter truffet en møtende lastebil, opplyser politiet.

– Det var én person i denne bilen. Denne personen er nå bekreftet omkommet på stedet. Det er ikke kjent identitet på personen, uttaler politiet videre.

Sjåføren av lastebilen er fraktet legevakt med lettere skader.

Luftambulanse har etter hva DRM24 erfarer landet utenfor tunnelen.

Tunnelen vil bli helt stengt i lengre tid som følge av ulykken. Statens Vegvesens ulykkesgruppe vil gjøre undersøkelser på stedet i tillegg til politiet.

Del:
Annonse