29. februar 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

21 år gamle Hosna Qassim fra Krokstadelva studerer for tiden i Sør-Korea og har nå meldt seg på til Miss Norway 2022.

Afghanske aner: Krokstadelva-jente stiller i Miss Norway 2022

21 år gamle Hosna Qassim har afghanske aner, men er fra Krokstadelva. Nå stiller hun som en av manger kandidater til Miss Norway 2022.
Annonse

– For øyeblikket så er jeg på første året i min bachelorgrad, hvor jeg tar internasjonale relasjoner som min major i Sør-Korea. Jeg meldte meg på Miss Norway for å være et godt forbilde for unge jenter som var som meg, og må bare jobbe ekstra hardt siden jeg bor langt unna Norge, sier hun til Eikernytt.no.

I bloggen sin så har hun planlagt å fokusere på mental helse, litt om seg selv og hennes hverdag i Asia og noen sminketips.

Annonse

På sidene til Miss Norway skriver hun:

Da var det på tide å introdusere meg selv som en av de nye deltakerne i Miss Norway 2022. Jeg heter Hosna Qassim, 21 år og er fra Krokstadelva. For øyeblikket tar jeg bachelorgraden min i Seoul, Sør-Korea, hvor jeg studerer internasjonale relasjoner. I fritiden min så liker jeg å være med venner i kafeer, karaoke og i tillegg trives jeg veldig godt med å tegne.

Så mine blogginnlegg kommer nok til å ha en del bilder av kafeer og mitt liv her. Hvis det er noe steder eller aktiviteter dere anbefaler meg om å besøke så er det bare å ta kontakt med meg på mine sosiale medier. Jeg er alltid klar for å hjelpe, om jeg kan.

Grunnen til jeg meldte meg på er fordi jeg ville vise at det er skjønnhet i flere farger. Jeg er vokst opp i et Afghansk miljø, så jeg vokste opp med tankegangen at jo lysere hud du har, jo penere er du.

Derfor strevet jeg med å være komfortabel i min egen hudfarge. Så jeg vil være et godt forbilde for andre yngre Sørasiatiske jenter som søker på Youtube «hvordan bli lysere», for jeg var den jenta før.

Hvis jeg kunne gå tilbake i tid og snakket med yngre meg, ville jeg sagt til meg selv at brunt er fint på deg og, men det har jeg ikke muligheten til å gjøre. Men med Miss Norway får jeg nådd flere som strevde, eller fortsatt strever, med selvbildet ved et enkelt innlegg. Samt får jeg representert en annen andel av det norske folket.

Så mine blogginnlegg kommer til å handle en del om hvordan få et mer positivt selvbilde og hva jeg gjorde for å finne meg selv. Så blir nok en del «online store søster råd».

Del:
Annonse