23. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Posten og Brings Logistikksenter i Oslo har hatt travle dager før jul.

Posten Norge har aldri levert mer julepost

Aldri før har nordmenn sendt og mottatt så mange pakker som under årets jul. Posten og Bring har håndtert rundt to millioner pakker hver uke i desember. Nå er alle Postens terminaler tømt for julepost – alt har blitt sendt ut.
Annonse

– I år har vi håndtert ekstraordinære store mengder med julepost. Pakkevolumet løftet seg til rekordhøyder allerede dagen etter at myndighetene innførte nye koronarestriksjoner og har holdt seg veldig høyt helt inn til julaften. Det har vært god flyt i årets juletrafikk. Vi har levert med høy kvalitet og ser at kundene er fornøyde. Jeg ønsker å rette en stor og velfortjent takk til alle våre ansatte og de som jobber på Post i butikk og som nå kan ta seg en velfortjent juleferie, sier Tone Wille, konsernsjef i Posten.

På Østlandsterminalen, som er hjertet for brevsorteringen i Norge, har det i desember blitt sendt ut litt i overkant av 40 millioner postsendinger.

Annonse

I desember har Posten håndtert rundt to millioner pakker i uken. I forkant av årets høysesong hentet Posten inn 1.000 ekstra medarbeidere som har bistått på sjåførsiden og med pakkehåndtering ved alle landets terminaler.

Pakker kan i dag hentes på rundt 2.660 ulike steder i Norge, det er 1.000 flere hentesteder enn under fjorårets jul. De siste fjorten dagene har det vært 9,5 prosent vekst i pakkevolumet på landets hentesteder, sammenlignet med samme tid i fjor.

Lille julaften lå det rundt 260.000 uavhentede pakker på hentesteder rundt omkring i landet. De fleste Post i butikk holder åpent på julaften, så det er fortsatt muligheter for å hente de siste pakkene og sikre god julestemning. Postbudene jobber også på julaften, så en liten titt i postkassen på den store dagen kan gi stor glede.

Del:
Annonse