23. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Samtlige nødetater rykket ut til husbrann i Verksveien i Skotselv i formiddag. Huset er med all sannsynlighet totalskadet og et ungt par er husløse.

Hus totalskadet i brann i Skotselv – ungt par husløse

Et ungt par som nylig flyttet inn i en enebolig i Skotselv må dessverre finne seg et annet sted å bo den nærmeste tiden da huset deres trolig er totalskadet i en brann i dag. Ingen personer er skadet, men husets katt skal ha omkommet.
Annonse

Det var klokken 10.39 at nødetatene fikk melding om brannen fra en nabo like ved. Det kom da store mengder med røyk fra taket på huset, men det var ingen synlige flammer.

Samtlige nødetater rykket ut til adressen, som er Verksveien, men huset ligger i enden av en stikkvei – ikke langt fra Bakke kirke.

Annonse

Ifølge politiet på stedet var begge beboerne i huset på jobb da brannen brøyt ut, mens katten var hjemme. Politiet opplyser til Eikernytt.no at den ikke klarte seg i den voldsomme røyken som fylte hele huset.

Politiet sier også at de et for tidlig å spekulere i en brannårsak og at dette vil bli etterforsket når de kan ta seg inn i bygget etter at brannvesenet har slukket brannen.

Det var store styrker fra brannvesenet på plass og de gikk etter hvert i gang med å åpne opp taket for å få bukt med brannen. De vil trolig jobbe på stedet i flere timer framover.

Leservideo
Del:
Annonse