16. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Det har brent godt inne i denne eneboligen langs Eikernveien i Vestfossen. Boligen er ubeboelig og trolig totalskadet.

Hus trolig totalskadet i brann i Vestfossen

Et bolighus langs Eikernveien i Vestfossen er trolig totalskadet etter en kraftig innvendig brann i ettermiddag. Det er to voksne og et barn som bor på adressen, men ingen skal ha vært hjemme da det begynte å brenne.
Annonse

Nødetatene fikk melding om brannen kl. 14.55 og rykket ut med flere mannskaper fra brannvesenet og politipatruljer sammen med ambulanse. Politiet fikk etter hvert kontakt med en av beboerne på adressen, og fikk bekreftet at det ikke var noen hjemme da det begynte å brenne.

Men ifølge politiets innsatsleder på stedet, Vidar Gulbrandsen, tok brannvesenet ingen sjanser og søkte gjennom bygget med røykdykkere uten at det ble gjort noe funn.

Annonse

Det har brent kraftig innvendig i boligen, som er ubeboelig og trolig totalskadet på grunn av store røyk og vannskader.

Nødetatene holder på med etterslukking utover ettermiddagen og politiet dirigerer trafikken forbi stedet. Det er nemlig redusert framkommelighet på grunn av at nødetatene står nede på Fv. 35 – Eikernveien. Huset ligger litt opp fra veien.

Omstendighetene rundt brannen er foreløpig ukjent. Det skal ikke fare for spredning til andre bygg da dette er en enebolig som ligger for seg selv.

Klokken 15.55 opplyser politiet at brannvesenet har kontroll på brannen, som har vært innendørs.

Del:
Annonse