29. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Sanden Hotell i Hokksund åpnet dørene sine denne uken med begrenset åpningstid, og ønsker kundene velkommen tilbake etter jule- og nyttårshelgen.

Forsiktig gjenåpning av Sanden etter jule- og nyttårsferie

Sanden Hotell har denne uken åpnet dørene igjen for spisegjester selv om de ikke hat lov til å servere alkohol til maten. En av grunnene er bra belegg på hotellet og gjestene her vil gjerne ha mat.
Annonse

Roar Sanden og «gjengen» la i dag ut på Facebook at de har åpnet dørene igjen etter å ha vært stengt siden lille juleaften.

– Etter en velfortjent jule- og nyttårsferie starter vi opp igjen med reduserte åpningstider i påvente av hva Jonas & Co bestemmer seg for i slutten av denne uken, sier Roar Sanden til Eikernytt.no.

Annonse

Det er derfor begrenset åpningstid denne og neste uke, men kjøkkenet serverer middag og annen mat i kjernetiden mellom 16 og 20 hver dag og 12 til 20 på lørdag. Søndag er det åpent fra 13 til 19.

Det er også en litt redusert vintermeny du kan velge fra i dagene fram til gjenåpning, som finansministeren har signalisert vil komme. Men innen det er vedtatt i regjeringen, tar ikke Roar Sanden og mange andre noen sjanser stadig stigende smittetall på landsbasis.

Del:
Annonse