8. februar 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Herman Ekle Lund fronter Drammen på langs-festivalen og inviterer alle til å komme med innspill.

Ber deg om tips og bli med på å lage festival i Drammen på langs

Har du gode ideer til hva festivalen Drammen på langs kan være? Nå inviteres alle til komme med forslag til hvordan vi sammen kan lage en festival for hele kommunen – fra Steinberg til Berger.
Annonse

Nå kan du komme med dine ideer til hva festivalen skal inneholde.

– Vi ønsker ideer fra hele kommunen – idretten, kulturlivet, lag, foreninger og fra enkeltpersoner. Ingen ideer er for store eller for små, sier komiteleder Herman Ekle Lund. Komiteen er satt ned av kommunestyret for å markere den nye kommunen.

Annonse

Bakgrunnen for festivalen er politikernes ønske om å vise fram og invitere til idretts- frilufts- og kulturglede i hele nye Drammen. Målet er å gjøre flere innbyggere kjent med hva som skjer i kommunen og inspirere flere til å bruke tilbud på nye steder. Med festivalen skal lokale lag og foreninger få mulighet til å vise seg fram.

Festival for alle
– For å fange opp alle gode forslag går vi derfor bredt ut og inviterer til uforpliktende ideer om hva en slik festival bør være. Samtidig inviterer vi enkeltpersoner, lag, foreninger og andre til å melde inn det de kunne tenke seg å bidra med, forteller Ekle Lund.

Lenken finner du HER

Komite for markering av ny kommune, ved leder Herman Ekle Lund, inviterer alle til festival 26.-28. august 2022. Festivalen har fått navnet Drammen på langs og skal være en markering av den nye kommunen.

Del: