15. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

«Elvis» ble stjålet fra Turid Flesseberg – trolig natt til fredag. Nå håper hun at den kommer tilbake da mange synes dette er artige innslag langs Eikernveien i Vestfossen.

«Elvis» stjålet fra eiendommen til Turid Flesseberg

Turid Flesseberg er en til vanlig en blid og omgjengelig dame, men denne helgen ble hun mildt sagt litt forbannet. Nok en gang er det nemlig noen som har stjålet en av utstillingsdukkene hun har på eiendommen sin langs Eikernveien – og denne gang var det «Elvis» de stjal.
Annonse

I 18-19 år har Turid pyntet opp på eiendommen sin med ulike utstillingsdukker. Hun har variert temaene etter hendelser og arrangementer som 17. mai og sykkelløp for å nevne noe. Nå var det en arbeider i oransje dress som sto ute på tunet sammen med «Elvis». Og inntil fredagen hadde de fått stått i fred.

Turid sier til Eikernytt.no at hun tror det frekke tyveriet skjedde natt til fredag. For da hun kikket ut litt senere i helgen, så hun raskt at noe manglet i bakken ned mot veien.

Annonse

Og det er ikke første gang noen stjeler disse dukkene. En gang hadde russen vært på ferde og Turid fant igjen underdelen til en dukke ved en russebuss på Sundhaugen. Gutta som sto bak det tyveriet var ikke veldig glade for å bli «fersket».

En annen gang – for flere år siden – sto det en vakker kvinnelig utstillingsdukke i bare bikinien på tuet. Det ble for sterk kost for tre menn av utenlandsk opprinnelse som like godt steinet dukken «til døde».

Flyttet tilbake
Den nå 74 år gamle husfruen med sans for dukker og det å lage litt moro for seg selv og andre, flyttet inn i Fiskumlia for en periode. Der hadde hun også med seg et par dukker for å skape litt glede i nabolaget.

Men nå er hun altså for lengst tilbake i krysset mellom Eikernveien og Sundhaugveien.

– Jeg synes det er moro å kunne pynte opp litt på eiendommen med slike figurer og jeg får jo mange kommentarer på de ulike dukkene. Derfor er det ekstra surt at noen stjeler dukker og utstyr, sier hun.

Dukkene får hun av lokale butikker og så fikser hun dem opp med maling og pynt. Nå var det altså «Elvis» det gikk ut over denne gang. Turid håper noen finner ham eller at tyven får dårlig samvittighet og kommer tilbake med dukken.

Del:
Annonse