29. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Her endte ferden for varebilen etter å ha blitt truffet av en mindre varebil. Politiet var på stedet, men måtte forlate det på grunn av annet oppdrag.

Fikk sleng på bilen – kolliderte med store varebil på E134

En liten varebil fikk sleng på det glatte føret da den skulle kjøre av fra E134 til Vestfossen i kveld. Den store varebilen som kom bak ble truffet og kjørte av veien. Ingen personer ble skadet, men det er store materielle skader.
Annonse

Det var klokken 19.30 at politiet meldte om ulykken, som skjedde ved avkjøringsfeltet på E134 til Vestfossen og Røren mellom Spæren og Skjøl.

Ifølge sjåføren av den lille varebilen var han i ferd med å svinge av til Vestfossen da han fikk en sleng på bilen. Varebilen som kom bakfra lå da helt på siden og ble trolig truffet i siden slik at den kjørte av veien, opp over en skråning og traff en lyktestolpe før den stanset i påkjøringsfeltet til Kongsberg.

Annonse

Dette feltet var helt stengt og bilister som skulle til Kongsberg måtte kjøre via Langbru for å komme seg på E134 i riktig retning.

Ingen av personene i bilene kom til skade, men det er altså store materielle skader og begge bilene måtte berges fra stedet.

Det var svært glatt etter snøfallet og vanskelige kjøreforhold. Det har vært flere ulykker i Sør-Øst politidistrikt og bilister bes om å kjøre forsiktig.

Denne lille varebilen fikk sleng da den skulle kjøre av på E134.
Det gikk hardt ut over gatelyset på stedet og her er det en jobb å gjøre. Sporene for hvordan varebilen har kjørt, er tydelige.
Del:
Annonse