23. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

RYDDEJOBB: En brøytebil som var på vei oppover fikk de strømførende ledningene som var revet ned over bilen da hendelsen skjedde. (Alle foto: Joakim Fjeldli / DRM24)

Mann i 30-åra: Meide ned lyktestolpe og stakk fra stedet

(Oppdatert kl. 23.55) En mann i 30-åra er mistenkt for promillekjøring etter at han kjørte av veien og meide ned en lyktestolpe i Nordlysveien på Stenseth i kveld ved 20-tiden. Mannen stakk fra stedet, men ble raskt tatt av politiet. Han skal ifølge operasjonssentralen ha skadet et bein.
Annonse

Det var klokken 20.02 at politiet meldte om ulykken der en bil hadde kjørt av veien og truffet en lyktestolpe. Den knakk tvert av og ble liggende delvis over veibanen. Det var også strømførende ledninger som ble liggende i gata og delvis over en brøytebil som kom til stedet.

Ifølge politiet er det en mann i 30-årene fra Drammen som kjørte bilen og han er mistenkt for promillekjøring, men det gjenstår en del undersøkelser på stedet. Mannen er trolig lettere skadet og skal ha haltet da politiet fikk tak i ham. Han er nå pågrepet av politiet.

Annonse

Veien har vært helt stengt på grunn av de strømførende ledningene. Klokken 23.43 melder politiets operasjonssentral om at veien er åpnet for normal trafikk etter en stund med dirigering.

Del:
Annonse