15. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Mjøndalen sentrum tom for folk. Det vil handelsstanden gjøre noe med og inviterer til Brun Torsdag. (Foto: Privat)

I Mjøndalen har de ikke Black Friday – de har brun torsdag

Torsdag 24. februar er det klart for tidenes første Brun Torsdag. Brun Torsdag er en Handels- og holdningsdag i Mjøndalen, som søker å stimulere til mer bruk av lokale aktører og økt bevissthet rund viktigheten av å støtte opp om lokalt næringsliv, og ikke minst menneskene som holder det i gang.
Annonse

– Brun Torsdag er i støpeskjea, og vi i Mjøndalen Handel og Serviceforening gleder oss til å forme dagen til det beste for både kunder, foreninger og bedrifter i Mjøndalen, sier Tor Erik Fredheim i foreningen.

Flere butikker vil holde langåpent, det vil være gode tilbud og spennende aktiviteter. Mjøndalen IF er også tungt inne i Brun Torsdag, og lanserer årets sesongkort på Brun Torsdag. Portåsen er selvfølgelig med, og holder åpent 17-20 med foredrag om Wildenveys Liv av Ole Hammerborg klokka 18.00 og diktopplesning med teatergruppa KØNST klokka 19.00.

Annonse

– Vi ønsker at Brun Torsdag skal være en dag for hele Mjøndalen, og oppfordrer alle som er interessert til å ta kontakt for å høre hvordan de kan være med å forme Brun Torsdag.

Del:
Annonse