2. mars 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Det har vært en front mot front kollisjon på Horgen i Krokstadelva hvor tre personer er kjørt til Drammen sykehus med ukjent skadeomfang.

Tre til sykehus etter front mot front på Horgen

Tre personer er sendt til traumemottaket på Drammen sykehus etter en front mot front kollisjon på Fv. 283 ved Horgen i dag. Skadeomfanget på de tre er ikke kjent.
Annonse

Det var klokken 11.10 at Sør-Øst 110 sentral meldte om ulykken og at brannvesenet rykket ut til stedet sammen med øvrige nødetater.

Kollisjonen hadde skjedd i en svak sving på Horgen – der hvor Brekkeveien kommer ut på fylkesveien.

Annonse

Ifølge politiet på stedet skal føreren av Forden ha kommet over i motsatt kjørebane og truffet BMW i fronten. Begge bilene har fått omfattende skader og er trolig totalvrak etter den kraftige kollisjonen. Det er 80 km/t på stedet.

Det var føreren av denne Forden som forårsaket ulykken ifølge politiet.

Det skal ifølge politiet ikke være mistanke om alvorlige personskader på de tre impliserte. To satt i BMW-en, mens den tredje var sjåfør i Forden.

Den var tidvis lange køer på begge sider, men politiet fikk etter hvert åpnet én fil slik at trafikken kunne slippes forbi. Klokken 12.00 melder operasjonssentralen at veien ryddet og åpnet for vanlig trafikk og at de har avsluttet sine undersøkelser på stedet.

Begge bilene havnet ute på jordet like nedenfor veien som vi ser.
Del:
Annonse