28. februar 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Vaksinesenteret på Loe Bruk i Hokksund legges nå ned for denne gang og du må heretter gå på apoteket for å få vaksinen eller for spesielle grupper på Eikertun.

Stanser massevaksineringen på Loe bruk – apotekene tar over

Antall bestilte timer til vaksinering har gått betraktelig ned, og massevaksinering på Loe avsluttes for denne gangen. Siste vaksineringsdag på Loe er 24. februar. Nå må du gå på apoteket dersom du skal vaksineres mot korona.
Annonse

Vaksinetilbudet vil opprettholdes av Apotek 1 på Eikersenteret og av Torvet Apotek i Hokksund sentrum. De vil vaksinere alle friske over 16 år. De vil også tilby både Pfizer og Moderna, melder kommunen på sine nettsider.

I tillegg vil det foregå vaksinering i festsalen på Eikertun helsehus av følgende grupper fra uke 10:

Annonse

– Barn 5 – 15 år (med/uten underliggende sykdommer)

– Voksne over 16 år med kjent, alvorlig straksreaksjon på vaksiner eller andre tilstander, som har behov for legetilsyn.

– Organtransplanterte og personer med nedsatt immunforsvar som har behov for 4. dose.

– De som har behov for tilrettelagt tilbud.

Bestilling av timer vil skje, som tidligere, via Helseboka. Både apotekene og kommunens tilbud på Eikertun vil ha egen link til bestilling av timer. Dette vil bli oppdatert her fortløpende, etter hvert som tilbudet kommer på plass. De som har bestilt timer i mars på Loe, vil få innkalling til time fra apotek i løpet av uken.

Del:
Annonse