1. februar 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Politiet etterforsker nå en påkjørsel der den ene bilen stakk. Bilen er funnet igjen i Eiker-området. (Illustrasjon)

Kjørte på bil og stakk av i Drammen – funnet i Eiker

Politiet fikk klokken 13.25 melding fra en fortvilet bilfører i Drammen. Han var påkjørt av en annen bil som deretter stakk fra stedet. Nå er bilen funnet igjen i Eiker-bygdene og politiet jobber med å finne sjåføren.
Annonse

Det var altså klokken 13.25 at en fortvilet bilfører ringte politiet. Hevdet seg påkjørt av en annen bil i Tomtegata i Drammen, hvorpå den andre bilen bare kjørte videre. Ved politiets ankomst ble det funnet rester fra den andre bilen. De startet letingen etter en sølvfarget Volvo V70 av eldre type.

Politiet gikk ut på Twitter og ba om tips til å finne aktuell bil, som har store skader i fronten og airbagger som sannsynligvis er utløst. Det var en mann som satt bak ratet. Mannen som kjørte den andre bilen fremstår lettere skadet.

Annonse

Klokken 14.00 melder politiet at de har funnet den aktuelle bilen ved en adresse i Eiker. De jobber med å lokalisere gjerningspersonen, som de har en god beskrivelse av. Politiet etterforsker saken på stedet der uhellet skjedde – samt der hvor bilen ble funnet.

Del: