19. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Det blir LAN-party på Hokksund Ungdomsskole helgen 1. til 3. april som planlagt. (Arkivbilde)

Gjennomfører LAN-party som planlagt tross dårlig billettsalg

Som tidligere omtalt på Eikernytt.no har interessen for LAN-partyet på Hokksund Ungdomsskole den første helgen i april, vært lavere enn ønsket. Men nå er det klart at det blir arrangert selv om billettsalget har vært litt labert.
Annonse

Det melder Tone Åhlander Strande til Eikernytt.no nå i ettermiddag.

Det er neste års 10. klassinger og foreldrene deres som nå jobber intenst med å få på plass de siste forberedelser til LAN-partyet 1. til 3. april på Hokksund Ungdomsskole. Inntektene skal gå til Toleransereisen de skal ha neste vår.

Annonse

Da vi omtalte saken 17. mars var bare halvparten av billettene solgt, og hele arrangementet sto i fare for å bli utsatt til høsten. Kort tid etter kom det beskjed om at de ville få til et nedskalert arrangement, og i dag ble det klart at arrangementet går som planlagt.

Det er fortsatt godt med plasser igjen på dette LANet og interesserte kan ta kontakt med komiteen bak det hele.

Del:
Annonse