21. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Hokksund svømmehall ble stengt med umiddelbar virkning i dag etter at det ble oppdaget skader i taket som kunne gå ut over sikkerheten til de badende. (Illustrasjon)

Måtte stenge svømmehallen i Hokksund med umiddelbar virkning

Hokksund svømmehall er midlertidig stengt fra og med 24. mars og i minst to uker fremover på grunn av nødvendig vedlikehold som ikke kunne vente av hensyn til sikkerheten til brukerne.
Annonse

Øvre Eiker kommunale eiendom KF oppdaget i dag skader under takvinduer som krevde umiddelbar utbedring, og har av sikkerhetshensyn stengt Hokksund svømmehall med umiddelbar virkning, melder kommunen på sine Facebooksider.

Skadene har oppstått på et sted som var planlagt vedlikeholdt mens svømmehallen skulle være sommerstengt, og har vært under overvåkning. Fordi skadene har forverret seg mer enn ventet på kort tid, kunne ikke vedlikeholdet vente.

Annonse

Arbeidene som må utføres og sikkerheten for badende gjør at svømmehallen må være stengt mens vedlikeholdet blir gjort.

Hokksund svømmehall er over 50 år gammel, og det kan derfor bli oppdaget andre reparasjons- og vedlikeholdsbehov mens arbeidene pågår. Dette kan gjøre at svømmehallen må være stengt mer enn to uker. De vil komme med informasjon fortløpende etter hvert som de vet mer om hvor lang tid jobben vil ta.

Vestfossen svømmehall er ikke berørt, og kan brukes mens Hokksund svømmehall er stengt. På grunn av kapasitet kan det imidlertid bli nødvendig å avlyse planlagt trening og skolesvømming mens arbeidene pågår.

– Vi beklager konsekvensene dette får for de som ikke får svømt, og ønsker alle tilbake til en sikrere svømmehall når arbeidene er utført, skriver kommunen.

Del:
Annonse