21. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Slik så det ut da politiet kom til stedet. Det brant godt og etter hvert eksploderte det ene dekket på bilen. Det var mye røyk i området. (Foto: Politiet)

Kraftig bilbrann på Rv. 350 – fikk stoppet ved gamle Neskiosken

Bjørn Ivar Hansen hørte det begynte å gnistre fra bilen da han var på vei mot Hokksund sent i kveld. Han fikk stoppet bilen utenfor gamle Neskiosken. Da han åpnet panseret var det full fyr i bilen med et musikkanlegg til 350.000 kroner.
Annonse

Bilen – en litt eldre Chevrolet – er en konkurransebil for lyd og lydkvalitet. Anlegget som er i bilen, er ifølge eieren verdt rundt 350.000 kroner. Det ser ut til å ha klart seg gjennom brannen. Det samme gjelder sjåføren, som kun fikk i seg litt røyk, men ellers helt grei, sier han selv.

Det var da Bjørn Ivar kom ned Langerudbakken at han merket at noe var galt. Det begynte å knitre, men det var ikke før han fikk stoppet utenfor den gamle Neskiosken og åpnet panseret at han så hvor ille det var. Det var nemlig full fyr i motorrommet og da var eneste mulighet å ringe brannvesenet.

Annonse

Politiet var først på stedet, men det var lite de kunne gjøre for stoppe brannen. Brannvesenet brukte kort tid på å få kontroll over brannen.

Det var kun Bjørn Ivar i bilen og ingen er altså kommet til skade.

Bjørn Ivar Hansen hørte det begynte å gnistre fra bilen da han var på vei mot Hokksund sent i kveld
Brannvesenet fikk raskt kontroll på brannen.
Et stort og meget dyrt musikkanlegg fyller bilen, som brukes i konkurranser.
(Foto: Privat)
Del:
Annonse