31. mars 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Even A. Røed fra Kongsberg tar over klubba etter Martin Kolberg som leder av Buskerud Arbeiderparti.

Generasjonsskifte og ny ledelse i Buskerud Arbeiderparti

Det har vært et solid generasjonsskifte i Buskerud Arbeiderparti. AP-veteran Martin Kolberg gikk av som leder og overlater klubba til Even A. Røen fra Kongsberg.
Annonse

Årsmøte 2022 i Buskerud Arbeiderparti er gjennomført denne helgen. Martin Kolberg gikk av som fylkesleder og ble takket av etter lang og tro tjeneste i Arbeiderpartiet. Even A. Røed ble valgt som ny leder, sammen med Lina Strandbråten som nestleder.

– Jeg gleder meg til å lede Buskerud Arbeiderparti i en viktig periode. Vi skal bygge nye Buskerud, bidra til regjeringsarbeidet og danne grunnlaget for valgseier i 2022, sier nyvalgt leder Even A. Røed.

Annonse

I møtet ble det vedtatt politikk på mange områder som energi, næring og skole. Den mest debatterte saken var energi, der mange tok til orde for at det må komme på plass langsiktige tiltak for å sikre en lav stabil pris på strøm.

– Vi har hatt en solid debatt og stort engasjement for viktige saker. Årsmøtet i Buskerud Arbeiderparti er et viktig politisk verksted, og signalene fra dette møtet er at vi må sikre en varig stabilitet i kraftprisene og at vi må forbedre velferdsstaten til det beste for vanlige folk, sier Even A. Røed.

Nytt fylkesstyre:
Leder, Even A. Røed (Kongsberg)
Nestleder, Lina Strandbråten (Drammen)
Medlemsansvarlig, Mons Ivar Mjelde (Ringerike)
Kvinnepolitisk kontakt, Anita Hardangen (Øvre Eiker)
Erik Kaupang (Hol)Kristine Belsby (Jevnaker)
Ståle Versland (Modum)
Signe Ramson Høie (Lier)
Heidi Granli (Gol)
Rebekka Hoksmo Olsen (AUF)

Ny lederduo i Buskerud AP: Leder, Even A. Røed (Kongsberg) og nestleder, Lina Strandbråten (Drammen).
Del: