25. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Collage med Kyrre Eikås Ottersen i forestillingen «Bondetinget» som spiller i Hokksund søndag.

Enmannsforestillingen «Bondetinget» til Kultursalen i Hokksund

Teaterforestillingen Bondetinget spilles i Kultursalen på Hokksund ungdomsskole søndag 3. april. Det er Folkeakademiet Øvre Eiker har klart å få avtale med Teater Vestland om visning av denne spennende forestillingen.
Annonse

«Bondetinget» er en enmanns dokumentarforestilling som ble laga, og hadde premiere i fjor, av Teater Vestland. I forestillingen skildrer skuespiller Kyrre Eikås Ottersen noen av de største omveltingene og strukturendringene i bygdesamfunna våre noen gang.

Gjennom iscenesatte samtaler, historiske møter og taler, møter vi de viktigste personene i politikk og samfunnsliv, som har hatt avgjørende betydning for disse endringene. Vi tas med på ei reise som byr på store tanker, viktige detaljer, og innsikt i et politisk spill om bøndene i Norge.

Annonse

Forestillingen begynner klokka 18.00, døra åpner klokka 17.30, billetter selges før forestillingen i døra. Forestillingen varer i ca. to timer, inkludert pause og er på nynorsk og dialekt. Arrangør er Folkeakademiet Øvre Eiker.

Del:
Annonse