12. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Else Kåss Furuseth kommer til Eiker Scene på Darbu neste torsdag – 7. april for å holde et show med lokale gjester. Stortingspresidenten er en av dem.

Fortsatt mulig å få med seg «Innafor med Kåss» på Eiker Scene

Fjorårets TV-aksjon er ikke helt avsluttet. For på grunn av koronapandemien ble showet med Else Kåss Furuseth utsatt til 7. april i år. Nå er alt klart for en skikkelig fest på Buskerud Folkehøgskole og det er billetter igjen til selve forestillingen.
Annonse

Det hele skal legges opp som vi kjenner Kåss til kvelds, bare med lokale gjester. Disse er i første rekke vår relativt nyvalgte og usedvanlige aktive stortingspresident, Masud Gharahkhani, oppvokst i Skotselv, men «utvandret» til Drammen.

I sofaen kommer også Vårin Strand fra Hokksund. Hun skal også opptre under showet. I tillegg kommer mannen med alle lampene og bøkene – installasjons- og fotokunstner, Rune Guneriussen.

Annonse

Kveldens siste gjest er Molly Øxnevad, forfatter og tidligere elev ved forfatterlinja på Buskerud Folkehøgskole.

Tema for samtalene vil være psykisk helse og utenforskap, og datoen for arrangementet sammenfaller tilfeldigvis med verdensdagen for psykisk helse.

I tillegg vil en av skolens elever opptre som Elses sidekick-programleder, etter forespørsel fra Else selv. Hvem denne eleven bli avgjøres ved audition som elevrådet holder.

Showet med Else Kåss Furuseth på Eiker Scene på Buskerud Folkehøgskole er altså torsdag 7. april kl. 20.00. Middagen i forkant er allerede utsolgt, men det er ledige billetter til selve showet. Alt overskudd går til TV-aksjonen 2022 der det er Leger uten grenser som får de innsamlede beløpene.

– Til middagen har vi fått med oss sponsorer av lokale råvarer, som Eiker Gårdsysteri og Sjokoladesalongen. Middagen lages av skolens eget kjøkkenpersonale, med kjøkkenleder Wigdis Gulbrandsen i spissen, sier rektor ved skolen, Mariann Aaland.

Billetter kan du bestille her: https://www.facebook.com/events/1170861440106427

Del:
Annonse