18. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Totalt fire biler var innblande i en kraftig kollisjon på E 134 mellom Langebru og Steinberg i formiddag.

Fire biler innblandet i front mot front på E134 ved Langebru

(Oppdatert kl. 14.05) Fire biler og like mange personer er innblandet i en front mot front kollisjon på E134 ved Langebru like før klokken 12 i dag. En person er lettere til moderat skadet, de andre uskadet, men alle blir kjørt legevakt for sjekk.
Annonse

Ulykken skjedde i nordvestgående retning – altså fra Steinberg mot Hokksund like før rundkjøringen ved Langebru. En kassebil kjørte inn i bilen foran med stor kraft. Denne personbilen traff så bilen foran, men ble så påkjørt av en møtende Tesla front mot front.

Det var store materielle skader på tre av bilene. Bil nummer fire kunne kjøre fra stedet.

Annonse

Det var påskeutfart og mye trafikk og det oppsto lange køer. Politiet omdirigerte trafikken gjennom Hokksund sentrum, men det store lange køer i vente på at veien skulle åpnes igjen.

Nå klokken 12.45 er veien i ferd med å ryddes.

Politiets skadestedsleder vil ikke slå fast noe endelig hendelsesforløp, men det har i ettertid blitt besluttet førerkortbeslag på sjåføren av varebilen. Dette er en kar i 30-åra fra Bekkestua.

En eldre kvinne er kjørt til legevakt for behandling. Hun betegnes som lettere til moderat skadet og hadde et kutt i hodet. De tre andre er også kjørt til legevakt for sjekk for kun lettere skader.

Klokken 13.37 melder politiet at de er ferdige på stedet og at veien er åpnet for normal trafikk igjen.

Del:
Annonse