22. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Marit Eikemo kommer til biblioteket i Hokksund mandag 25. april for å fortelle om sitt forfatterskap. (Foto: Agnete Brun)

Bokbad med Marit Eikemo på biblioteket i Hokksund

Mandag 25. april inviterer Øvre Eiker bibliotek til forfattermøte med Marit Eikemo. Du møter henne i samtale med Marie Alming.
Annonse

Eikemo debuterte i 1999 med intervjuboka «Her, no. Møte med unge menneske». Hennes første roman, «Mellom oss sagt», kom i 2006. Eikemo har til sammen gitt ut seks romaner, og den nyeste, «Team Tuva», kom ut i fjor til strålende anmeldelser.

Marit Eikemo er fra Odda og bor i Bergen. Hun har tidligere jobbet som tidsskriftredaktør, festivalsjef for Litteratursymposiet i Odda, forlagsredaktør, leder for Cornerteatret i Bergen og er i dag programsjef for Norsk Litteraturfestival.

Annonse

Marit Eikemos bøker er både smarte og underholdende, og har imponert både kritikere og publikum med sine presise observasjoner av det norske samfunnet og tiden vi lever i.

Hun mottok Amalie Skram-prisen 2017 for sitt forfatterskap, og var festspeldikter på Dei nynorske festspela i 2018. I 2019 mottok hun Samlagsprisen.

Denne mandagen møter du henne i samtale med Marie Alming.

Øvre Eiker bibliotek.
Mandag 25. april kl. 19.
Gratis inngang.

Del:
Annonse