2. mars 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

En mann i 20-årene fra Oslo kjørte av veien ved Hokksund Flyplass – trolig i ruset tilstand. (Illustrasjon)

Mistanke om ruskjøring etter utforkjøring ved flyplassen

En mann i 20-årene fra Oslo er mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand etter at han kjørte av veien på E134 ved Hokksund Flyplass ved midnatt. Den unge mannen skal heller ikke ha vært særlig samarbeidsvillig overfor ambulansepersonell eller politiet.
Annonse

Det var klokken 00.01 at politiet fikk melding om utforkjøringen etter først å ha fått flere meldinger om en bil som kjørte vinglete.

Forklaringen på kjøreadferden fikk de da mannen havnet utenfor veibanen på E134. Mannen i 20-åra skal ikke ha blitt skadet fysisk, men var lite samarbeidsvillig overfor både politi og ambulansepersonell da de vill sjekke at alt sto bra til med ham.

Annonse

Oslo-mannen var alene i bilen. Han ble tatt med inn for videre prøver og bevissikring.

Del:
Annonse