20. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Ormåsen skole er sentral i tettstedet og hvordan nye innbyggere tas imot. (Foto: Lisa Selin)

Inviterer til møter om utviklingen av Ormåsen

Ormåsen er et godt sted å bo. Hvordan kan vi sørge for at Ormåsen fortsetter som det? Kom på verksteder og vær med på å bestemme hvordan. Oppfordringen kommer fra kommunen, som planlegger to møter i mai måned.
Annonse

Stor vekst på Ormåsen har vært bra, men hvordan blir nye innbyggere inkludert? Hva gjør Ormåsen til et godt sted å vokse opp? Nå satser kommunen og Ormåsen grendeutvalg sammen på at flere barn skal bli inkludert og ha en god oppvekst på Ormåsen.

– Vi vil ha med deg som innbygger, på å finne ut hva det er viktig å gjøre bedre, sier kommunalsjef for Kultur og livskraft, Christer Best Gulbrandsen i en pressemelding.

Annonse

– 3. mai kl. 18-21 skal vi sammen bestemme hva vi skal prioritere å gjøre noe med. Du får være med på et verksted hvor vi sammen finner ut hva som er bra, og hva som er utfordrende på Ormåsen. Sammen prioriterer vi hva det er viktigst å gjøre noe med fort, sier han.

30. mai kl. 18-21 følger de opp med å bestemme hva slags tiltak vi skal teste ut for å gjøre noe med den prioriterte utfordringen. Da blir det også verksted, hvor du kan være med på å komme med gode ideer og løsninger og på å prioritere hva som skal prøves ut.

Dette er et prøveprosjekt for skoleåret 2022-2023. Blir det vellykket, blir Ormåsen modell for resten av kommunen.

Del:
Annonse