26. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

En eikværing i slutten av 20-årene ble funnet sovende på et biltak i Drammen og gikk til angrep på politiet da de vekket ham. (Illustrasjon)

Ble funnet bevisstløs på biltak – gikk til angrep på politiet

En Eiker-mann i slutten av 20-åra startet søndagen med en tur i arresten etter å ha avsluttet byturen på lite elegant vis.
Annonse

Mannen ble oppdaget liggende på et biltak i en parkeringsgarasje i Øvre Torggate tidlig søndag morgen, hvorpå politiet ble tilkalt til stedet.

– Mannen var tilsynelatende ute av stand til å ta vare på seg selv og vi fikk først ikke kontakt med ham, før han uten forvarsel gikk til fysisk angrep på patruljen, sier operasjonsleder Trond Egil Groth i politiet til DRM24.

Annonse

Det skal deretter ha oppstått et basketak, hvor politiet ifølge Groth måtte være temmelig «bestemt» i behandlingen av mannen for å få kontroll på situasjonen. Det hele endte med at eikværingen ble fraktet til sykehuset, hvor han bestod den medisinske testen for videre oppbevaring i arresten. Politiet på sin side skal ikke ha fått noen fysiske skader av betydning under tumultene.

Hva mannen gjorde i parkeringsgarasjen vet ikke politiet.

– Men en teori er at han har forvillet seg ned der etter en tur på byen, men det vil antagelig videre avhør få klarhet i, sier Groth.

Mannen, som ikke skal være kjent av politiet fra tidligere, er anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann.

Del:
Annonse